Orijinalini görmek için tıklayınız : Okan'ın kötü niyeti...
TarkanColl
14-12-08, 17:39
Arkadaşlar, dün Okan Bayülgen'in programında 90'lı yıllar konusu işleniyordu. 90'lı yıllarda ünlü olmuş yıldızı parlamış şarkıcıların kliplerini gösterdi Okan.
Tarkan'ın "Kıl Oldum Abi" klibi 3 sn gösterildi. Klip gösterimine ara verip 90'lar medya arkasına geçildi. Buradaki ilk konu da Tarkan'ın Savaş Ay'a "Çişim Var" demesiydi. Yani Okan'a göre 90'lı yıllarda Tarkan ile ilgili Kıl Oldum Abi ve Çişim Var laflarından başka hiç bir şey yok malesef.
Ben kingodisco.com sitesindeki mail adresine bir kınama maili attım. Bu maili burada sizinle paylaşmak istiyorum. Eğer sizde saygı çerçevesinde, kalitemizi bozmadan ve "siz" diye hitap ederek birşeyler yazmak isterseniz adres, info@kingodisco.com
Mailim;
İyi günler Okan Bey,
Dün gece yayınlanan programınızle ilgili size diyeceğim birkaç şey var.
Dün 90'lar gecesi yaptınız. 90'lı yılları biz 90 gençliğine tekrar hatırlattınız, çok teşekkür ederim...
Dün bir hata yaptınız ve tüm "Tarkan Hayranları"nı üzdünüz. Tarkan 90'lı yıllara damgasını vurmuş, 90'lı yıllarda parlamış bir sanatçıdır. Sadece "Kıl Oldum Abi" ve "Çişim Var"dan ibaret değildir. Keşke Tarkan'la ilgili hiçbir şey yayınlamasaydınız... (Savaş Ay gibi bir megalomanın daha sanat hayatının başındaki bir genç ve yetenekli şarkıcıyı yerin dibine geçirme çalışmalarını da ayrıca kınıyorum... Biz Karma felsefesini bilenlerin içimiz rahat ama. Yapılan her kötülük yapana mutlaka geri döner. Tarkan Kral oldu, ona kral olamazsın diyenler de baki kaldı...)
Hoş bizi daha önce de üzmüştünüz ve biz ve Tarkan bunları sineye çekmiştik. "Tarkan Hayranları" parodileri yapıp bizleri küçük gördünüz. Tarkan ile her zaman dalga geçtiniz. Tarkan ve biz "Tarkan Hayranları" bunları sizin patavatsız tavrınıza verip sineye çektik ve size hak ettiğiniz cevapları vermedik. Şimdi içimden "başınıza Tarkan ve Tarkan hayranları kadar taş düşsün" demek geçiyor. Ama yazık size başınıza dünya düşecek. Allah sizi sevenlerinize bağışlasın. Sizi yine Allah'a havale etmekten başka elimizden birşey gelmiyor...
Elinizdeki medya gücünü kullanıp herkesle dalga geçeceğinize biraz da aynaya bakmanızı tavsiye ediyorum. Çok fazla konuşuyorsunuz. Yıllar geçtikçe çeneniz daha da düştü. Okadar çok biliyorsunuz ve okadar çok konuşuyorsunuz ki, programınıza gelen sanatçılara konuşacak kelime bırakmıyorsunuz. Bu durumunuzu görüp "Türkiye'de çıkacak tv showu yok" deyip doğruyu söyleme yürekliliğini gösteren Tarkan'ı eleştirip demediğinizi bırakmıyorsunuz. "3-4 cülmeden başka konuşamıyor" diyorsunuz Tarkan'a. Ama siz gelen konuklarınızın 3 cümle bile kurmalarına izin vermeyip kurmaya çalıtıkları cümleleri kesip yine car car konuşup, kendinizi övüyorsunuz.
Tarkan ve biz Tarkan Hayranları için siz vız gelir tırıs gidersiniz. Biz Tarkanımızın sanatına, sahnedeki duruşuna, sesine, yorumuna hayranız. Onun özel yaşantısı veya başkalarının Tarkan hakkındaki düşünceleri bizim sevgimizi azaltmıyor.
Yine de; Sevgiler
Resmi olmayan Tarkan Fan Club kurucusu ve Fan Başkanı Ebru...
MassConfusion
14-12-08, 17:50
Ebru abla ellerine sağlık iyi demişsin bu adam fazla olmaya başladı bence. Tarkan da artık ağzının payını vermesi gerekir buna bu adam kendini bilmeyen bi ahmak...
süper yazmışsın...yanlız okan bayülgen sindiremez bunları...dün bende izledim hepsi bitmiş sanatçıları çağırmış...çok sıkıcı bi programdı....ki kendisi de sıkılmış sürekli seyircilere sıkılıyor musunuz diye soruyordu......
tarkan bence çok doğru söylemiş..bu cuma ve cumartesi iki progamı da izledim..(beyaz ve okanı)ikisi de bitmiş....ama ne yazıkki öyle bi kurumsallaşmış ki bu ikisi yeni gelenlere fırsat vermiyorlar....
bende atayım bi mail...
TarkanColl
14-12-08, 18:00
Beyaz da iyi çocuk ama oda çok konuşup konuklarını konuşturmayanlardan. Birde sulu sulu esprileri var. Esprilerin azı karar ama çoğu da zarar veriyor...:20:
Yüreğine sağlık inan düşüncelerimi aynen okuyup yazmışsın sanki...Dün akşam bende izledim O' programı genelde de izlemem ama iyiki izlemişim Tarkan'ın Çişim geldi diye dediğini duymuştum ama izleyememiştim yaşım küçük olduğu için o dönemide pek bilmiyorum olay nasıl gelişmiş Tarkan nasıl o lafı söylemiş bilmem ama dün akşam şunu gördüm ki Tarkan'ın hiç bir suçu yokmuş o an canlı yayın yapıldığından bile haberi yokmuş.. samimi ve doğal bir şekilde cevap vermiş yani ne var bunda sanki Okan Bayülgen'in laflari yanında belden aşağı yaptığı espirilerinin yanında ne ki.Hem demişse demiş başkaları gibi yapmacık değil ki.Bazı insanlar kabullenmesede kıskançlıklarından çatlasada başarılarınıda kıskansa da Tarkan Bitane.
Ebruck ellerin saglik cok süper yazmisin:20:
Ebru eline saglik dogru yazmisin,Okan Bayülgeni hic sevmem zaten gicik sinir biri!Dünkü pogrami izlemedim,iyiki de izlememisim.Ben sahsen ünlü olsam ne BEYAZA NE DE OKAN BAYÜLGENIN POGRAMINA GITMEM
evt bende izledim..çok güzel yazmışsın ebru abla..ama bırakın oda kendi değerince yaşasın..zaten kendisinin beş para etmez biri olduğunu biliyor..ordaki konuklara bile gurur kırıcı şeyler söyledi.ama herkez espri diyip gülüp geçti.okana sadece medya maymunu diye bakıyorum ben. çıkıyo tvye bi iki hareketle herkezi güldürdüğünü sanıyor ve espri yaptım sanıyor ama bir fark var maymun ondan çok çok sevimli kendisini onla kıyaslamasın...:18: :18:
tarkaseksüel
14-12-08, 18:56
valla süper yazmışsınnnn tebriklerrr
tarkaseksüel
14-12-08, 18:57
sanedestek olucam merak etme
bende böyle yazdımm
okan bey,
bir TARKAN hayranı olarak dün akamki programınız beni çok rahatsız etti. Bunun nedenini eminim sizde anlamışsınızdır. 90!lara damgasını vuran bir sanatçıynın sadece bir davranışını gösterip onu kötülemeye çalışmak size hiç yakışmadı.belkide sanat camiasında bunu yapan tek kişisiniz.bilmiyorum bu nefretiniz niye. yada tarkanın "çıkıcak show programı yok lafınadır". doğru söyleyeni kovuyorlar malesef ben TARKANCOLL fun clup üyesiyim ve hiçbirimiz sizi desteklemiyoruz tarkana karşı tutumunuzdan dolayı.programı özellikle bakalım bu hafta tarkana ne diyecek diye izledim ve bu haftada beni şaşırtmadınız. bu davranışlarınızla emin olun hayranlarınız kaybediyorsunuz ve bunlardan biride benim önceden programınızı deli gibi izlerdim amaartık hiç de öyle değilim. Biz bıktık ama siz hala bıkmadınız. ya tarkanı destekleyin ya da konusunu bile açmayın. vazgeçin artık şu KÖSTEK OLMA huyunuzdan. belki o zaman daha iyi bir insan olursunuz bizim için...
ebru abla gerçekten süper yazmışsın:20: her kelimesine sonuna kadr katılıyorum...
siboss1992
14-12-08, 20:44
ellerine saglik ebru abla..
cok güzel yazmissin.. artik cumartesi aksamlari
okani gördükce midem bulaniyodu.. annemlerde bakinca
kanali degistirin reyting olmasin diye degistiriyordum..
onuntarkana karsi dir dirlarini dinlememek icin..
birisinin bu konusmayi yapmasi gerekiyodu gercekten
cok sagol..
denizmavisi
14-12-08, 20:47
güzel yazmışsın ebru tebrikler
ecemaşkısı
14-12-08, 20:50
Ebru abLa gerçekten çok güzeL yazmışsın bravo diyorum. Bende bıktm bu okandan. Neden bu kadar Tarkana zıt anLamıyorum.Umarım bi gün bu sevdasındn vazgeçip Tarkna köstek oLmayı bırakırda ddestek oLur..
devilscream
14-12-08, 20:55
Umarim Okan Bey bu yazilanlari ciddiye alir...!
Ben de dün programi izledim
Gercekten hiç hos değildi,sinir bozucuydu
"Çişim geldi" konusuyla ilgili olarakta Hakan Peker Tarkan'i savunan bi seyler söylemisti
super yazmissin walla helal olsunn yaaa :20:
ebru abLacıqım hepimizin düşünceLerini yazmışsın eLLrne sqLk..
artıK biyerLere qeLmk için napcaını şaşırdı kendini küçüK düşürmeye başLadı...
umarım okur we bişiLer çıkarır yazından..
:20: Ebrucum eline ve yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın.bravo :29: hani bi söz vardır bizde okumakla adam olunmuyor diye bu tam okan bayülgen:5: için geçerli:13:
valla eline saglik ben de mi mail atsam napsam :)
tarkantutkunu
14-12-08, 23:29
bi kere ne yaparsa yapsın aklı başında bir insan onun ne kadar basit biri oldugunu görebilir
hani kendi programı düşüşe geçmişken son çırpınışları bunlar
daha fazlası gelmez elinde çünkü yetenek yok..
sarıpapatya
14-12-08, 23:35
ebru abla eline koluna sağlık okadar güzel yazmışsınki içimi okumuşsun süpersin birileri bişeyler demeliydi bunu senin yapman daha iyi oldu bence gerçekten kendine bi dönüp baksın o önce ben kendi çapımda protesto ediyorum ve hiçbir karesini izlemiyorum herkezede tavsıye ediyorum izlenicek bişey yaptığıda yok ya...
tarkaseksüel
15-12-08, 14:14
benımyazdığımayorum yok mu yawww :( :D
HakanÇelik
15-12-08, 14:35
Anlayana bu yazı çok şey ifade eder. Ama Okan Bayülgen'in anlayacağını zannetmiyorum. Teşekkürler Ebru, süper yazmışsın.
:20:
ikinizin yorumuda çok güzel olmuş gerçekten ama o adama destan yazsak fayda etmez biliyorum o gece programı bitene kadar izledim bekledim bekledim bekledim Tarkanla ilgili bişeyler verilir mi acaba diye ama yine şaşırtmadı beni okan ve sözde bişey yaptı işte çişim geldi videosundan sonra çişi gelenler Amerikaya gidiyomuş diyerek sözde güzel bişey yapmaya çalıştı ama çok yapaydı.normalde izlemediğim biriydi ve geçen haftada anladım ki öylede kalacak
benımyazdığımayorum yok mu yawww :( :D
senin mailinde gerçekten her kelimesine katılıorm eskiden bnde okanın programı izlerdm ama şimdi gözle göresim yok:13: ama arada bakıorm gene tarkana laf atıcak mı gene die onu izlemekteki tek amacım bu oluo ve her hafta tarkan için bazı sinir bozucu laflar sölemedn geçemio adamın içi rahat etmio heralde tarkanla ilgili bişiye yer vermezse:P her hafta bişi sıkıcı artık bunlar kesinlikle katılıorm sna ya tarkanı desteklemeli yada bu huyundan vazgeçip tarkanın konusunu bile açmamalı......
iyide burda cok buyuk bi yanlis anlasilma war okan bayulgen o goruntuyu kullandi evet we bunda ters olan birsey yok ki eger oyle bir goruntu warsa we bu goruntu 90 li yillarin en cok taritisilan goruntululerinden biriyse 90li yillarin medya arkasina konulmasinda sorun yok asil yanlis anlasilma su okan o goruntuyu gosterdikten sonra soyle dedi tirnaK ICINDE YAZIYORUM OKAN BAYULGEN SOYLE DIYOR-ne var bunda simdi adam cicim geldi dediyse ne olacak yani ustelik canli yayinda oldugunu bile bilmiyor bi insanin cicim geldi demesinden daha dogal ne olur basin niye bu olayin bu kadar ustune gitti o zaman dedi-okaqn bayulgen lutfen yargisisz ingaz yapmayalim bir insani sewersiniz weya sewmessiniz ama onu yargilamadan once iyice bir dinleyin kimse programi dikkatli izlememis yada kulaktan dolma duyumlarla yorum yapmis okan orda tarkani elestirmedi aksine tarkani sawundu ama malesef bu forumda kimse bunu anlamamis video yu acip bi daha izleyin ondan sonra anliyacaksiniz gercegi
sevgilerimle
Okan Anlamamıstır Okumussa Bıle Pekı Cevap Geldı Mı =)=) Gıcık Olmustur
iiyiii yapmışsın abla bide geçende bi küçük çocuğu çağırmış ona şarkılar dinlettirip söylettriyodu çocuğa şimdi çıkcak sanatçıyı ben çok seviyorum dedi ve dilli düdük çaldı iğrenç bi sunuşu vardı ya
devilscream
19-12-08, 17:12
iyide burda cok buyuk bi yanlis anlasilma war okan bayulgen o goruntuyu kullandi evet we bunda ters olan birsey yok ki eger oyle bir goruntu warsa we bu goruntu 90 li yillarin en cok taritisilan goruntululerinden biriyse 90li yillarin medya arkasina konulmasinda sorun yok asil yanlis anlasilma su okan o goruntuyu gosterdikten sonra soyle dedi tirnaK ICINDE YAZIYORUM OKAN BAYULGEN SOYLE DIYOR-ne var bunda simdi adam cicim geldi dediyse ne olacak yani ustelik canli yayinda oldugunu bile bilmiyor bi insanin cicim geldi demesinden daha dogal ne olur basin niye bu olayin bu kadar ustune gitti o zaman dedi-okaqn bayulgen lutfen yargisisz ingaz yapmayalim bir insani sewersiniz weya sewmessiniz ama onu yargilamadan once iyice bir dinleyin kimse programi dikkatli izlememis yada kulaktan dolma duyumlarla yorum yapmis okan orda tarkani elestirmedi aksine tarkani sawundu ama malesef bu forumda kimse bunu anlamamis video yu acip bi daha izleyin ondan sonra anliyacaksiniz gercegi
sevgilerimle
Ben programi tamamen izledim
Tarkan 90li yillara yalnizca "Kil Oldum Abi" ve "Çişim geldi" diyerek damga vurmadi
O programda yayinlanan 90li yil sarkilarindan hep o sanatcilarin en iyi sarkilari yayinlandi
Tarkan'in da "Şımarık" "Hepsi Senin mi" "Kış Güneşi" gibi hitleri varken sadece "Kıl oldum"un calinmasinda kasit aramak gayet normal
Okan bayülgen bu sezonun baslarindaki bi programinda da "Dilli Düdük" klibinde ki "Dansçı Kız Calinti" iddiasiyla da "Tarkan'i savunuyormus" gibi alay
Okan Bayülgen'in Tarkan hakkindaki ön yargisini biliyorken bizim de onun bu davranislari hakkinda olumlu seyler söylememiz biraz garip kaçar diye düsünüyorum... etti
yahu ıste programı ızleyıp anlamamak anca bu kadar olur ben burda kımseyı savunmuyorum tarkan da okan da cok sevdıgım ınsanlar okan o goruntuyu 90LI YILLAR MEDYA ARKASINDA GOSTERDI VE BILINDIGI GIBI MEDYA ARKASI WEYA CANAWARINDA HEP ABSURD VEYA KOMIK OLAYLAR GOSTERILIR SIMDI BU GORUNTUYU GOSTERMIYECEKTE HANGI GORUNTUYU GOSTERCEK SIKIDIM I MI?OKAN O GORUNTUDEN SONRADA TARKAN I SAVUNMUSTUR ZATEN buyuk harflerle yazdım umarım anlarsınız
TarkanColl
23-12-08, 19:13
yahu ıste programı ızleyıp anlamamak anca bu kadar olur ben burda kımseyı savunmuyorum tarkan da okan da cok sevdıgım ınsanlar okan o goruntuyu 90LI YILLAR MEDYA ARKASINDA GOSTERDI VE BILINDIGI GIBI MEDYA ARKASI WEYA CANAWARINDA HEP ABSURD VEYA KOMIK OLAYLAR GOSTERILIR SIMDI BU GORUNTUYU GOSTERMIYECEKTE HANGI GORUNTUYU GOSTERCEK SIKIDIM I MI?OKAN O GORUNTUDEN SONRADA TARKAN I SAVUNMUSTUR ZATEN buyuk harflerle yazdım umarım anlarsınız
İyi ki büyük harfle yazdın yoksa ben anlamayacaktım...:20:
Ayrıca Tarkan'ın samimiyetle söylediği ve gazeteci tarafından abartılıp Tarkan'ı Türkiye'den kaçma noktasına ve sanat hayatını bitirme noktasına getiren olay abzürt ve komik mi? Ben ozamanlar hiç gülmemiştim...
devilscream
23-12-08, 20:01
"Kil Oldum"u gösterdiği bölüm söylediğinden farkliydi
O bölümde 90'li yillarin hitt sarkilarini gösterdi
Herhangi bir komiklik vs. aranmadan...
Programi izleyip anlamamak anca bu kadar olur...
tarkaseksüel
24-12-08, 14:07
bu konuda yorum ypamıcam çünküyasım dolayısıyla neizledim ne hatırlıyorum ne de ayrıntılı olarak biliyorum. bana yakısan susmak herkes bildiğikonudakonumalı bi söz var
"biliyorsan konuş seni adam sansınlar
bilmiyorsan sus seni alim sansınlar"
Pamela_beyazgul
24-12-08, 20:54
Ebru abla ellerine saglik. Ben cok sevindim. Okusun o da uzulsun!!!!!
trkntrkn89
25-12-08, 10:18
ben programı izledim ve tamamen yanlışlık yapıosunuz adam kıl oldumu hitlerde gösterdi...
çiş mevzusundada tarkanı savundu,hakan pekerde olayın aslını anlattı yani tarkanı kötülemek bi yana hep savundular programda....
bence büyük bi yanlış yapıosunuz...
prenses_elaa
25-12-08, 20:16
çok güzel olmuş tebrikediiyuorum iyi demişsiniz
ee anlamıyor işte forumdakı arkadaslar nedense yada anlıyorlarda işlerıne gelmiyor okan o programda tarkan ı sawundu ama bizimkiler gözleriyle görduklerı kulaklarıyla duydukları seyı anlamamkta ısrar edıyor kendi bildiklerini okuyorlar AYRICA O ABZÜRT DEĞİL ABSÜRD DÜR.
Site Sahibi Zaten Gercegi Kendisi Yazmıs Bana Ayar Wermek Istedıgı Yazısında Tarkan ın Yurt Dısına Kactıgı Sanat Hayatıonı Bıtırme Noktasıan Geldı Diye Gazetecıler Olayı Abarttı Diye Ama Işte Ne Yazık Ki Programı Yeterince Dikkatli Izlememiş Weya Izlemiş Anlamamıs Ki Okan ın Goruntuden Sonra Ne Dedıgını Duymamıs Okan Bu Olayı Bu Kadar Gazeteciler Buyuttu Dedı Ne Varkı Tarkan çişim Geldi Dediyse Dedi Adam Yurt Dısına Kactı Bu Yuzden Falan Dedi Ama Siz Kalkmısınız Burda Hala Okan Bayulgen I Sucluyorsunuz Yazık.
seviyorum_onu
30-12-08, 19:40
:28: güzel olmuş. . .siz die hitap edin diosun siz saygı için söyleinr sen demedini bırakmadın adama bari siz demeseydin :))))
ellerine sağlık süper olmuş......
sarıpapatya
31-12-08, 15:19
okan en son programında yine tarkan ı azına doladı sinir oluyorum bu adama izlemiyorumda geçen hafta eşim açtı tam o sıra tarkan dan bahsediyordu yine kısa da olsa adını anması sinirimi bozuyo anlaşılan ebru ablanın yolladığı mail bile onun bazı şeyleri anlamasına yetmemiş kolu kırık heralde bizim ahımızı aldı böyle giderse başına daha çok gelicek var onun bizim ahımızı alıyo yinede kimseye bişey olmasın biz böyle bilir böyle'' severiz''...
SELİN ARSLAN
01-01-09, 22:29
Yaaa Hepsi Aynı .. çekemiolarr çekemiolarrrr...... En Kaliteilissnden Okan ' A Bir çanak Enten Almak Lazım Zuhaha :d
tarkaseksüel
01-01-09, 23:47
Yaaa Hepsi Aynı .. çekemiolarr çekemiolarrrr...... En Kaliteilissnden Okan ' A Bir çanak Enten Almak Lazım Zuhaha :d:18: :18: haklısın fgalibaa
Az bile soylemisjsin ! Cok guzel umarim bunlari okumusdur !
çok güzel yazmışsın sana katılıyorum okan çok konuşuyo konuklarına fazla fırsat vermiyo tarkan programına gitmemekle bence çok iyi yapmıyo biler herzaman tarkan ın arkasındayız
okan dan başka bişe beklenemezdi saten haset bir insan....
TarkanColl
14-06-09, 16:44
Dün geceki programda yine Tarkan'a laf atıldı...
Atilla Taş (hiç haz almam kendisinden) Tarkan'ın "Dilli Düdük" şarkısını çalan Okan'a "Tarkan Öldü" dedi...
Okan konuk sıkıntısından dolayı Atilla Taş gibi kişilikleri programına alıp burunlarının havaya kalkmasına vesile oluyor hala...:16:
Okan bayülgenin birinci veya sonuncu hatası deil aslında programı izledikçe herşey ortaya dökülüyor :( programa baglanan veya oraya gidip konuk olan insanları aşalarcasına davranışlar içerisinde davranıyor telefon baglantısı ile katılan cogu konukların yüzlerine telefon kapatılıyor ne diyelim buna müsade edenler utansın..ebruu ablaaa maillde iyi demissin :D :29:
herzamanki gibi okan bayülgen laf ati zaten laf atmadan duramazki sinir sey
denizmavisi
14-06-09, 17:11
iyi etmişsin ebrucum bende izledim programı şu okana ne diye program yaptırırlar ki hiç anlamam ne kadar antipatik bi adam acayip gıcık alıyorum:7:
badboyserkan
14-06-09, 17:17
Evet bu haftada yine tarkana gondermelere yada istiare etmeler mevcuttu..Ayrica farkindaysaniz okan bayulgenin programina, demet akalin,kenan dogulu, serdar ortac gibi sanatcilar hic konuk olarak katilmamistir dikkat ederseniz.
Ben izLemediigm icim biLmiyorum ama OKAN ve birCOk ünLü daha var TARKANI cekemiyOrLAr ve sürekLi ugra$maya CL$iyOrLAr.. gereksiiz bi insan yani.. TARKANA LAF ATTI diye TARKAN bitmedi yha COKTA TIN yani hem bizim icin hemde TARKANIMIZ icin :)
aNtipaTiik adam xD
Bu kadar sözden sonra programına çağırırsa hiç şaşırmam.
:7:Atilla Taş mı o da kim :7:Allah Tarkanımı bizden ayırmasın :29:o ne biçim söz basit insanlar basit programlara çıkarlar:7:haber için teşekkürler Ebrucum:29:
ben okana değil atilla taşa fit oldum adama bak ya allah aşkına son 8 yıldaır atilla taş ın çıkardığı hangi albüm tutmuş adamın verdiği bi konser bile yok ya yazık bide tarkan bitti diyo
çok güzel yamışssın walla helal ebru ablaa...allahtan tarkanım bi "çisim gedi" demiş yoksa neyi ağızlarına sakız etceklerdii?...iikide demiş..:)))
Yakisikli89
15-06-09, 03:16
Ne yalan söyliyim, tüylerim diken diken oldu okudugumda. Kendini cok güzel ifade etmissin.
Insallah okur ve akillanir okan bey.
Arkadaşlar bu işler öyle dışardan göründüğü gibi değildir. Okan Doğan grubuna bağlı bir televizyoncudur. Tarkan'ın dağıtım hakları da DMC ye aittir. Medyanın sivri isimlerinin birilerine sataşmaları spontane gelişen hadiseler değildir. DMC istese Okan'a kapa çeneni albüm satışlarını negatif etkiliyorsun diyebilir kafasına vurabilir. Lakin bu tarz sataşmalar stratejilerin birer parçasıdır çoğu zaman. Serdar Ortaç zaman zaman Tarkan'a sallar ama onun pek çok konserini hitt organize eder vs. Sadece buz dağının görünen kısmıyla ilgilenmemenizi tavsiye ederim.
Arkadaşlar Atilla Taş kim pardon ben tanıyamadım.Yıllardır piyasada yok kime laf atarsa gündeme gelir o belli değilmi.Onun için saçma sapan insanların laflarını hiç takmayın çünkü onlar zaten zavallı emin olun herkes böyle düşünür.
Gündeme geLe biLmek icin bitmi$ haLini aktiv haLe getirmek icin TARKANIMIZA Laf yeti$dirmye cL$io yazIK garibim yhaa :D
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.