Khaos
26-05-06, 18:48
Buraya nasıl yazacağım bilmiyorum diğer iki arkadaşın nasıl bi tepki vereceğinden emin değilim umarım kızmazlar..:))
Arkadaşlar hatırlarsanız Hakan'ın Ayrılık Ateşi adlı bi şiiri vardı.Ergün (Eratin) beğenmiş sözleri yani kendi öylesine bi beste yapmış bana yolladı nasıl olmuş diye.Baktım güzel olmuş bende bi kaç ekleme yaptım üzerine, dedim sonra ben bunu foruma ekleyim.İkisininde birbirinden haberi yok nasıl karşılayacaklar bilmiyorum.Dinleyin kararı siz verin nasıl olmuş:)))
Ergün ilk kayıt denemesini bana yollamış bende bi kaç dinleme ile üzerinden geçtim.Yani amatöründe amatörü denilebilir arkadaşlar.
AYrılık Ateşi
Ayrılık Ateşi
Daha kaç kez gidip, sonra döneceksin
Bıktım artık gitmelerinden...
Tam unuttum derken dönmelerinden...
Biraz insaf et ne olur
Bu kalp seni delicesine sevdi
Sende sev, yapma gurur...
Hadi söndür ayrılık ateşini...
Rüzgar gibi es gel yüreğime
Ateş gibi yak cayır cayır
Karşı koyamıyorum özlemine
Dur gitme olamaz , hayır.
Yine durmadı, yine gitti.
Sabrım artık bitti.
Söz=Hakan Çelik
Beste= Ergün Asaf Çetin
Arkadaşlar hatırlarsanız Hakan'ın Ayrılık Ateşi adlı bi şiiri vardı.Ergün (Eratin) beğenmiş sözleri yani kendi öylesine bi beste yapmış bana yolladı nasıl olmuş diye.Baktım güzel olmuş bende bi kaç ekleme yaptım üzerine, dedim sonra ben bunu foruma ekleyim.İkisininde birbirinden haberi yok nasıl karşılayacaklar bilmiyorum.Dinleyin kararı siz verin nasıl olmuş:)))
Ergün ilk kayıt denemesini bana yollamış bende bi kaç dinleme ile üzerinden geçtim.Yani amatöründe amatörü denilebilir arkadaşlar.
AYrılık Ateşi
Ayrılık Ateşi
Daha kaç kez gidip, sonra döneceksin
Bıktım artık gitmelerinden...
Tam unuttum derken dönmelerinden...
Biraz insaf et ne olur
Bu kalp seni delicesine sevdi
Sende sev, yapma gurur...
Hadi söndür ayrılık ateşini...
Rüzgar gibi es gel yüreğime
Ateş gibi yak cayır cayır
Karşı koyamıyorum özlemine