Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkanın düştüğü konser
sanırım ankara 97 konseriydi tarkan düşmüştü o görüntü varsa birisinde yükleyebilir mi ben görüntüleri hatırlıyorum ama arşivimde olsa süper olur
tarkaseksüel
03-12-08, 23:20
bunu bilmiyordum ama bi espiri vardı şöyleydi
soru- tarkan merdivenden düşerse ne olur?
cevap- ünlü düşmesi......
evet ben youtube görmüştüm onu link'İ bulursam atarım sana:20:
Bende Vardı Galıba O Konserdeydık Canlı ızlemıstık =)=) Cok Kotu Dusmustu =)
sarıpapatya
04-12-08, 17:01
yamur yüzünden düşmüştü hemde sahneye çıkar çıkmaz ne kötü düşmüştü canım yaa aklım girmişti...
siboss1992
20-01-09, 20:55
o görüntüyü bende istiyorum..
banada birisi yollarsa memnun olurum..
konserde ben de vardım ve Tarkan kalkana kadar ki saniyeler içinde ama bana bir asır gibi gelmişti çoookkk korkmuştum:9:Tarkanım harikaydı :10:
evet hatırlıyorum yanılmıyorsam soğukkanlı bir şekilde kalkmıştı kendisi gibi düşüşü de profösyenelceydi:)
love_speak
08-02-09, 18:34
Arkadaşlar link varsa yollayabilir misiniz?
alitandogan
08-02-09, 20:06
ayyy cnm yaaa nasil düsmüstü icim erimisti valla yaaa!!!!
yanlış hatırlamıyorsam tarkan o'konserde düştüğü için kısa zaman sonra tekrar ankara'da konser vermişti..
oyy kıyamam tarkanıma ben hic görmedim gecmis olsun tarkancım... serpil abla demek öyle hı iyiki ben görmemisim görsem bayılırdım herhalde
ben bılmıyorum o goruntusunu
Odtü de düşmüştü.Ben de Tv de izlemiştim:)Düşmüş ama bozmamış parçayı.Avea konserleri de Odtü de idi.Bahsetmişti o düşmesinde:)
alitandogan
10-02-09, 23:17
arkadaslar icinizde tarkanin düsme sebebini bilen varmi=?? -.- :)
arkadaslar icinizde tarkanin düsme sebebini bilen varmi=?? -.- :)
zeminde ıslaklık olduğu için düşmüştü yanılmıyorsam..kısa bir ara vermişti hatta..paspas'la silindikten sonra devam etmişti..
bende istiyorummmm o lnik'i
biz arkadaslar ile o konserdeydik cekmistik :) ama bende yok kimde kaldi hatirlamiyorum bulursam eklerim. dusme sebebi cok yagmur yagmisti sahnede kayganlasti ve tarkan dustu
denizmavisi
22-02-09, 00:28
bende hatırlıyorum düştüğü konseri haberlerde izlemiştim zemin ıslak olduğundan düşmüştü korumasının bir tanesi de Tarkanı tutayım derken o da düşmüştü allah korudu Tarkanımızı
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.